Om os

SNEDKERGAARDEN A/S er en moderne tømrer-/snedkerforretning, der udfører opgaver indenfor nybygning, ombygning og renovering af alle typer ejendomme: parcelhuse, sommerhuse, andels- og lejeboliger, offentlige institutioner; børnehaver, skoler o.l. samt landbrugs-, industri- og kontorbygninger.

Med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere og i samarbejde med lokale, velrenommerede firmaer indenfor andre håndværksfag sikrer vi vore kunder et godt byggeri. Vi påtager os selvsagt traditionelt tømrer-/snedkerarbejder, men også gerne koordinering af det samlede byggeri, hvadenten det udføres i hoved- eller totalentreprise.

Vores erfaring er opbygget gennem mange år og omfatter også de gamle håndværksmestres kunnen og vi er således i stand til at foretage restaureringer af alle typer bygninger. Vores årelange tradition for høj kvalitet sikrer et flot resultat såvel ved restaurering og ombygning som ved nybygning.

Bindingsværk er også et af vores specialer. Flere af vores medarbejdere besidder specifik viden og erfaring om bindingsværkskonstruktioner og firmaet har gennem årene løst mange renoveringsopgaver af sådanne større konstruktioner. Derudover har vi også opført enkelte bindingsværksnybygninger.

SNEDKERGAARDEN A/S er områdeforhandler for Svane Køkkenet og står gerne til rådighed med vejledning i valg af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Vi rådgiver om indretning, udfører opmåling og skitsetegning, leverer og monterer elementerne.
Vi leverer og monterer også gerne andre fabrikater.

På vores snedkeri kan vi fremstille inventar efter dine ønsker og behov, såfremt dette ikke kan leveres som standardvare. På maskinsnedkeriet fremstiller vi tillige møbelstel og -komponenter efter tegning.

SNEDKERGAARDEN A/S er et gammelt familiefirma, der er beliggende på Mols på selvsamme adresse, hvor det i 1923 blev etableret af snedkermester Kristian Sørensen. Firmaet har siden da været på familiens hænder og det drives i dag af 3. generation.

Gennem alle årene har den personlige kontakt til vores kunder været prioriteret højt. Derfor har vi i dag en stor fast kundekreds indenfor såvel privatkunder som firmaer og offentlige institutioner.
Det er til stadighed vores mål at levere et godt og solidt håndværksarbejde til konkurrencedygtig pris. Gennem løbende efteruddannelse og faglige seminarer sikrer vi, at vore medarbejdere vedblivende har et højt fagligt niveau for derigennem at yde kunderne et førsteklasses håndværksarbejde.

Vi er tillige tilsluttet BYG GARANTI ordningen, der giver dig som kunde en 5-årig garantiperiode.